Gázfűtés, cirkófűtés… Milyet szeretne?

Gázfűtés, cirkófűtés… Milyet szeretne?

Legyen az esetleg még a “hagyományos” konvektoros, vagy cirkó kazánnal működő egyedi megoldású, vagy több lakás fűtésére alkalmas gázkazán telepítése?

Felmérését, szerelését rendelje meg nálam. Gyorsan, szakszerűen kivitelezzük!

Például:

  1. Eddig nem volt gáz a lakásban vagy házban, és új fűtést szeretne cirkóval  vagy állókazánnal, ami egyben a használati melegvizet is biztosítja
  2. Meglévő elavult gázkonvektorait szeretné új konvektorokra cseréltetni
  3. Gázkonvektorok helyett takarékos minikazánt szereltetne
  4. Meglévő, tönkrement cirkóját új, korszerűbb cirkóra cseréltetné
  5. Több lakás fűtését kell megoldani központi kazánnal
  6. Leválna a távfűtésről és egyedi fűtést szeretne

És még sorolhatnánk, mi mindent megoldunk, szakszerűen, gyorsan és pontosan. Ami egy gázkészülék szerelő mestertől elvárható…

Cirkófűtés, melegvíz

MILYEN FELADATOKAT KELL ELVÉGEZNIE A SZERVIZNEK BEÉPÍTÉSEKOR?

A gázkészülék üzembe helyezésére a készülék gyártója, vagy a gyártó feljogosított megbízottja jogosult. Megfelelő végzettségemmel és akkreditációmmal rendelkezem a szükséges jogosultságokkal.

A gázkészüléket az üzemeltetési utasítás előírásai szerint kell üzemeltetni.

Az üzembe helyezést végző személy az üzembe helyezést megelőzően köteles a készüléket  ellenőrzi, és ennek megfelelőségét nyilatkozatban rögzíteni.  Ez lesz az eljárás Önnél is! Hívjon….


Forrás: https://hu.wikipedia.org/wiki/Cirkófűtés

Minikazán

Központi fűtőberendezésen azt a több helyiség fűtésére kiterjedő berendezést értjük, amelynél a hőenergiát központosan állítjuk elő, és a hőt úgynevezett hőhordó közeg szállítja az egyes helyiségekben elhelyezett hőközlő (vagy hőleadó) készülékekhez.

2./A cirkófűtés esetében a központi fűtőberendezés egy kisebb épületegység (pl. lakás, családi ház, üzlet, irodahelyiség stb.) fűtését ellátó, falra szerelt gázüzemű kazán (gázkazán). Ebben a gázkazánban (cirkókazánban) lévő vezérelt elektromos működésű szivattyú, cirkuláció révén juttatja el a hőhordó közeget (melegvíz) a hőleadókhoz (pl. radiátorok).

Gázszerelés:

Szakszerűen:
Gázvezeték- és gázkészülék szerelés. Az MKEH (Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal) által kiadott, ötévente vizsgával meghosszabbítandó arcképes igazolvánnyal rendelkező (gázszerelő) szakember által végzett ipari tevékenység, melyen a gázfelhasználó berendezés felszerelését, karbantartását, illetve az ahhoz csatlakozó gázcsővezeték felszerelését, karbantartását, ellenőrzését értjük.

error: Content is protected !!