Gázbevezetés, gáztervezés házba, lakásba, épületbe és ingatlanba…

Gázbevezetés házba, lakásba, épületbe, ingatlanra

Akkor is, ha eddig nem tudták megoldani, mi megoldjuk, igényeinek megfelelően a legodaadóbb szakszerűséggel.

Teljes ügyintézéssel, gyors, rugalmas munkavégzéssel, nagy gyakorlattal. Regisztrált gázszerelő mester lévén, arcképes gázszerelői igazolvánnyal rendelkezem, minden jogosultságot igénylő szakmunkát vállalok.


GÁZKÉSZÜLÉKEKRŐL

A gázkészülékeinkben a gáz elégetésével nyerünk magas hőmérsékletet, mellyel vizet vagy a levegőt (illetve a láng fölé helyezett csövet vagy egyéb tárgyat) melegítjük fel.

A gázkészülékeket felszerelik egy-egy szabályozóval. Ezzel lehetőségünk nyílik megválasztani, hogy mennyi gázt égessen el az eszköz egy egységnyi idő alatt. A gáz égéséhez, a nyílt lánghoz oxigén is kell, amit a szoba levegőjéből nyerünk, így abban a helyiségben ahol a készülékeket használjuk nem árt gyakran szellőztetni.

GÁZKÉSZÜLÉKEK KARBANTARTÁSA

A manapság kapható gázkészülékek nagyon biztonságosak és megbízhatóak, de rendszeres tisztítást, éves karbantartást, és hozzáértő beszerelést igényelnek.
Javasoljuk, hogy rendszeresen, legalább évente egyszer, ellenőriztessék őket.

A szakszerűen bekötött, rendszeresen ellenőrzött gázkészülékek nem csak biztonságosak, de az évenkénti karbantartás, tisztítás a berendezések élettartamát is jelentősen megnöveli.

GÁZKÉSZÜLÉKEK JAVÍTÁSA

Nagyon fontos, hogy csak megbízható, hozzáértő és akkreditált szakemberekre bízzuk a javításukat.
A hibás eszközökből szivárgó gázok mérgezést, a nem megfelelő beállításnak köszönhető túlzott mértékű égéstermék szénmonoxid mérgezést idézhet elő. Kérjük, hogy a saját érdekében forduljon hozzám, aki engedéllyel és megfelelő végzettséggel és mestervizsgával rendelkezem.

GÁZKÉSZÜLÉKEK CSERÉJE

A modernebb gázkészülékek egyre kevesebb energiafelvétel mellett egyre biztonságosabban és hatékonyabban  képesek ellátni feladatukat.
Ne csak akkor vegyük fontolóra egy készülék cseréjét, amikor az elromlik! Az új készülék egészen biztos, hogy hamar megtéríti a befektetést.
Ahhoz, hogy ebben egyértelmű döntést tudjon hozni, javasoljuk, hogy a véleményemet kérje ki ezzel kapcsolatban. A szakember tud segíteni a megfelelő döntést meghozatalában!

Gázbevezetés

error: Content is protected !!