Fűtéskorszerűsítés; Hívjon most, mert most a legalkalmasabb az időpont!

Fűtéskorszerűsítés kondenzációs kazánnal!  Most tudja optimalizálni a lakásfűtés/fűtési mód megoldást.

Hívjon most, mert most a legalkalmasabb az időpont!

A kondenzációs technológia lehetővé teszi az égéstermékben rejtve, vízgőz formájában még meglévő, és a hagyományos rendszerű gázkazánoknál a szabadba távozó hőenergia felhasználását.

Hogyan?Cirkófűtés most

Az alkalmazott nagyobb felületű (kompakt) hőcserélőn keresztül vezetjük el az égésterméket, azt a harmatpont alá hűtve. A vízgőz kondenzálódik, halmazállapota cseppfolyóssá (vízzé) válik.

Ezt az elméletileg kb. 11 %-os többlethőenergiát, /ez egy komoly tétel…/ hasznosítják a kondenzációs kazánok. A valós nyereség a tapasztalatok alapján gázmegtakarításban elérheti éves szinten a 15% ot.

További kb. 10% -kal csökkenthető a gázfelhasználás a külső hőmérséklet érzékelő használatával, mely az időjárás, pontosabban ahogy a neve is utal rá, a külső hőmérséklet  függvényében szabályozza a fűtővíz hőfokát.
Könnyen belátható, hogy jó befektetés egy ilyen rendszerű fűtőkészülék felszerelése.

Miért most?

A beruházási többletköltség néhány éven belül megtérül, annak ellenére is, hogy a kondenzációs fűtőkészülékek na-gyobb radiátor- illetve hőleadó felülettel érik el optimális teljesítményüket.  A most-nál alaklamasabb időpont nincs…

Fűtésszerelés

– Cirkófűtés létesítése, egy héten belül beüzemeléssel.
– Meglévő fűtéshálózatok felújítása, átalakítása, korszerűsítése, cseréje.
– Iszapleválasztó szűrő beépítése, mellyel a mikroszkopikus méretű szennyeződések is eltávolíthatóak a fűtési rendszerekből – akár üzem közben is – ennek következményeképpen a szerkezeti elemek élettartama nagymér- tékben meghosszabbítható.

error: Content is protected !!