Telefon

06306307862

E-mail

info@cirkofutes.hu

Nyitvatartási idő:

H - P: 7-19

Cirkó-csere; új készülék telepítése

Cirkó csere kondenzációs cirkóra (gáz fali-kazánra) kéménymunkával, garanciális beüzemeléssel 2-3 nap alatt elkészül!

Élettartam

Gyakran találkozunk olyan 20-25 éves, vagy még régebben üzemelő cirkó készülékekkel melyek érthető módon már megérettek a cserére. Vannak olyanok melyek csak 8-10 évet vagy még kevesebbet bírtak ki. Az élettartam nyilván erősen függ a használat
módjától és a karbantartások gyakoriságától. A mai modern készülékek már sokkal biztonságosabban üzemeltethetők mivel zárt égésterűek, így az égéshez szükséget levegőt (oxigént) nem abból a helyiségből szívják el amelyben fel vannak szerelve, hanem közvetlenül a szabadból.
Az égésterméket a készülékben lévő ventilátor továbbítja a szabadba nem pedig a kémény huzata. Egy ilyen kondenzációs cirkóra történő csere ezért nem csak egyszerűen a készülék cseréjét jelenti, hanem ki kell építeni a kéményben a nagyobb nyomású égés-termék elvezetésére és az égéshez szükséges levegő odavezetésére alkalmas csöveket is (kéménybélelés).

A meglévő régi cirkókazánok cseréje kondenzációs gázfalikazánra előzetes beütemezés alapján 1-2 napon belül elkészülhet a garanciális beüzemeléssel együtt.

 

Ajánlott cikkek

Hozzászólás