Gázkészülék szerelés és csere

Bármely típusú készülék felszerelését, telepítését vállalom márkajelzéstől függetlenül.

A gázkészülék-szerelő feladat körbe nemcsak az új gázkészülék felszerelése tartozik, hanem többek között például egy meglévő,  de már elhasználódott, korszerűtlen készülék cseréje is, amit szintén vállalok. Újdonság például a takarékos minikazán!

Az alábbi (fontosabb vagy ismertebb) gyártók termékeinek beszerzésével és felszerelésével foglalkozom, de a meg- rendelő kérésére természetesen bármely, az itthoni kereskedelemben kapható készüléket beszerezzük, és a többi szerelési anyagokkal együtt a munka helyszínére szállítjuk.

Mielőtt azonban gázfűtőkészüléket vásárolna mindenképpen kérje ki a szakember véleményét, ugyanis a lakásfűtő gázkészülékek felszerelhetőségére szigorú szabályok vonatkoznak!

*   A R I S T O N *   B A X I
*   B E R E T T A  *   B E R E T T A NEW
*   B U D E R U S *   F E R R O L I
*   I M M E R G A S *   B O S C H
*   R A D I A N T *   R E M E H A
*   S A U N I E R   D U V A L *   T H E R M O M A X
*   U N I C A L *   V A I L L A N T
*   W O L F *   V I E S S M A N N

Gázkészülékek javítása, karbantartása, beüzemelése szakvizsgához kötött, ezzel az okmánnyal rendelkezem!

Cirkófűtés, kondenzációs kazánKONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁNOKRÓL:

A folyamat:

Az alkalmazott nagyobb felületű (kompakt) hőcserélőn keresztül vezetve az égésterméket, azt a harmatpont alá hűtve, a vízgőz kondenzálódik. A halmazállapota cseppfolyóssá (vízzé) válik. Ezt az elméletileg kb. 11% többlethő-energiát, hasznosítják a kondenzációs kazánok.  A valós nyereség a tapasztalatok alapján gázmegtakarításban elérheti éves szinten akár a 15% -ot is eléri

További kb. 10% -kal csökkenthető a gázfelhasználás a külső hőmérséklet érzékelő használatával, mely az időjárás, pontosabban ahogy a neve is utal rá, a külső hőmérséklet  függvényében szabályozza a fűtővíz hőfokát, optimalizálva a szükséges energiát.

Jó befektetés ez?

Könnyen belátható, hogy jó befektetés egy ilyen rendszerű fűtőkészülék felszerelése, mivel a beruházási többlet-költség néhány éven belül megtérül.

A kondenzációs fűtőkészülékek nagyobb radiátor- illetve hőleadó felülettel érik el optimális teljesítményüket, mégis gazdaságosabbak.

Meglévő központi fűtések kazáncseréje esetében is célszerű a kondenzációs kazánok mellett dönteni, mivel képesek teljesítményüket a rendszer hőigényéhez igazítani, leszabályozni.  A ki-be kapcsolások számát minimálisra csökkenteni, ebből is adódik az energianyereség.

Gázkészülék szerelés

Bármely típusú készülék felszerelését, telepítését vállalom márkanévtől függetlenül. A gázkészülék-szerelő (mester) feladatköre összetett.  Nemcsak az új gázkészülék felszerelése tartozik, hanem többek között például egy meglévő, de már elhasználódott, korszerűtlen készülék cseréje is, amit szintén vállalok. Újdonság például a takarékos minikazán!

error: Content is protected !!