Gázkészülék szerelés

Bármely típusú készülék felszerelését, telepítését vállalom márkanévtől függetlenül. A gázkészülék-szerelő feladat körbe nemcsak az új gázkészülék felszerelése tartozik, hanem többek között például egy meglévő,  de már elhasz- nálódott, korszerűtlen készülék cseréje is, amit szintén vállalok. Újdonság például a takarékos minikazán!

Az alábbi (fontosabb vagy ismertebb) gyártók termékeinek beszerzésével és felszerelésével foglalkozom, de a meg- rendelő kérésére természetesen bármely, az itthoni kereskedelemben kapható készüléket beszerezzük, és a többi szerelési anyagokkal együtt a munka helyszínére szállítjuk. Mielőtt azonban gázfűtőkészüléket vásárolna minden- képpen kérje ki a szakember véleményét, ugyanis a lakásfűtő gázkészülékek felszerelhetőségére szigorú szabályok vonatkoznak!

*   A R I S T O N *   B A X I
*   B E R E T T A
*   B U D E R U S *   F E R R O L I
*   I M M E R G A S *   B O S C H
*   R A D I A N T *   R E M E H A
*   S A U N I E R   D U V A L *   T H E R M O M A X
*   U N I C A L *   V A I L L A N T
*   W O L F *   V I E S S M A N N

 

Gázkészülékek javítása, karbantartása, beüzemelése partnercégünknél történik!

KONDENZÁCIÓS GÁZKAZÁNOKRÓL:
A kondenzációs technológia lehetővé teszi az égéstermékben rejtve, vízgőz formájában még meglévő, és a hagyo- mányos rendszerű gázkazánoknál a szabadba távozó hőenergia felhasználását úgy, hogy az alkalmazott nagyobb felületű (kompakt) hőcserélőn keresztül vezetve az égésterméket, azt a harmatpont alá hűtve, a vízgőz kondenzáló-dik, halmazállapota cseppfolyóssá (vízzé) válik. Ezt az elméletileg kb. 11%-os többlethőenergiát, hasznosítják a kondenzációs kazánok. A valós nyereség a tapasztalatok alapján gázmegtakarításban elérheti éves szinten a 15% ot. További kb. 10% -kal csökkenthető a gázfelhasználás a külső hőmérséklet érzékelő használatával, mely az időjárás, pontosabban ahogy a neve is utal rá, a külső hőmérséklet  függvényében szabályozza a fűtővíz hőfokát. Könnyen belátható, hogy jó befektetés egy ilyen rendszerű fűtőkészülék felszerelése, mivel a beruházási többlet-költség néhány éven belül megtérül, annak ellenére is, hogy a kondenzációs fűtőkészülékek nagyobb radiátor- il- letve hőleadó felülettel érik el optimális teljesítményüket. Meglévő központi fűtések kazáncseréje esetében is cél- szerű a kondenzációs kazánok mellett dönteni, mivel képesek teljesítményüket a rendszer hőigényéhez igazítani, leszabályozni és ezáltal a ki-be kapcsolások számát minimálisra csökkenteni.

error: Content is protected !!