Cirkófűtés szerelés, Budapest

Cirkófűtést szereltessen elavult gázkonvektorai, esetleg még meglévő cserépkályhaégője (Héra égő) helyett, vagy új házába, lakásába, irodájába stb. is! Korszerű, kényelmes, gazdaságos, biztonságos és megfizethető. Kivitelezését teljes műszaki ügyintézéssel, engedélyekkel, lebonyolítással garanciával vállalom.

Talán ismerős ez a fenti szöveg, mellyel már jó pár éve hirdetéseimben találkozhatott, de úgy gondolom még mindig aktuális, hiszen nagyon sok lakásban működik még gázkonvektoros fűtés.

Mielőtt ezen konvektorok felújítására esetleg cseréjére kerítenénk sort és költenénk, érdemes lehet elgondolkozni a korszerűbb, cirkófűtés szereltetésén, akár egy esetleg épp soron következő lakásfelújítás keretei között de akár ettől függetlenül is.

Az átalakítás anyagi vonzata lehet elég jelentős is, de gondoljunk arra, hogy a fűtés korszerüsítése nemcsak komfortérzetünket növeli de egyben lakásunk értékét is, tehát   mindenképpen jó befektetés! Miért is érdemes tehát a cirkófűtés mellett dönte nünk:

Korszerűbb, mivel alacsonyabb hőmérsékletű fűtőközeget használ nagyobb fűtőfelülettel, ezáltal lényege-sen egyenletesebb hőérzetet biztosít, mint a konvektoros fűtés és nem utolsó sorban mindezt sokkal jobb ha-tásfokkal teszi, kímélve ezzel pénztárcánkat

Kényelmes: hiszen szinte egy mozdulattal beállíthatjuk, szabályozhatjuk igényeinknek megfelelően

Gazdaságos: ha a jól megépített cirkófűtés, jól be is van szabályozva

Biztonságos:
a nyílt égésterű lakásfűtő cirkó berendezéseket felváltják a zárt égésterű kondenzációs ké-szülékek, ezzel nagy lépést téve a manapság oly gyakori szénmonoxid mérgezések felszámolása érdekében.

pipes-2672184_1920

error: Content is protected !!